Lunch

______________________________________________________________________________
14 MEI WRAP MET MAKREEL
______________________________________________________________________________
26 APRIL GEROOSTERDE AUBERGINES MET GRANAATAPPEL

Met dank aan men ventje die fotograaf van dienst was.  Zeg nu zelf, wie kan hier "NEEN" tegen zeggen? LEES MEER
_______________________________________________________________________________
18 APRIL SALADE MET BROCCOLI EN GEITENKAAS


Ik heb een zwak voor zoet.  De gekarameliseerde peer in combinatie met het knapperige geitenkaasje is dan ook
een topper! LEES MEER
_______________________________________________________________________________
06 APRIL SALADE MET AARDAPPEL, WATERKERS EN KIP    
Waar we in 2015 eind februari de BBQ al een eerste maal konden aansteken, hebben we dit jaar toch tot april moeten wachten om heerlijk buiten te kunnen tafelen.  Dit was de eerste lente salade op een zondagmiddag! 
Ook ideaal als bijgerecht bij een BBQ.  LEES MEER
_______________________________________________________________________________
19 MAART ZALMTARTAAR MET MANGO, AVOCADO EN SCAMPI

Carpaccio van vlees is niet echt mijn ding.  Rauwe zalm daarentegen is één van mijn favorietjes!  Dit gerecht combineert een frisse tartaar van zalm met pittige scampi's.  Eveneens een leuk idee'tje om als voorgerecht en/of hapje te serveren.  LEES MEER